Alufelni Alukerek.hu Webáruház

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap

Köszöntjük Alufelni Webáruházunkban!

Cégünk alufelni importtal és kereskedelemmel foglalkozik.

Termékkínálatunk:  AlutecPDWIII, Racing Line, Aez, Dotz, Dezent, Enzo,  MAK, BBS   stb alufelnik - változatos és folyamatosan megújúló formákkal és különleges fényezésekkel. A raktáron lévő felniket a Webáruház menüpont alatt érheti el. Az alábbi linkeken az autó márka, és típus kiválasztása után az adott autóra feltehető alufelni kínálatot tekintheti meg kocsira szerelve profil nézetből (bizonyos autómodellek esetében 3D-ben is). Ezen felnik árairól, és elérhetőségéről kérjük érdeklődjön telefonon, ill. e-mail-en (telefonszámunk és e-mail címünk a kapcsolat menüpont alatt érhető el).  

Alutec modell választék: Alutec felnipróbáló

Aez, Dotz, Dezent, Enzo modell választék: Alcar felnipróbáló

MAK Wheels modell választék: MAK felnipróbáló

BBS modell választék: BBS felni próbáló

 

 

Megtalálható termékkínálatukban a hagyományos ezüst fényezéstől kezdve a matt-fényes, fekete-szürke-fehér-arany színű, piros-kék-sárga-króm betétes, polír vagy mattpolír, illetve ezen megoldások egyvelege, valamint magasfényű-gunmetal és króm változatok.

Formailag a legújabb design mellett az autótípusokhoz tervezett egyedi alufelnik is megtalálhatók.

A termékek megfelelő ápolás-tisztítás esetén sokáig díszítik autóját. A kényesebb polírozott alufelniket nyári használatra ajánljuk. Téli használat esetén a utakra kiszórt só kikezdheti a polír felületet amennyiben nem távolítják azt el azonnal a használat után. Az ezüst fényezésű lakkozott alufelnik jobban bírják a téli viszonyokat.

A mai autók egy része gyárilag alufelnivel kerül forgalomba. Ennek egyik oka az autó megjelenésének javítása, a másik pedig az autók súlyának csökkentése. Egy új autó teli van pakolva elektromos felszereléssel és egyéb extrákkal, melyek kényelmünket és biztonságunkat hivatottak szolgálni. Azonban ez mind plussz súly, melyektől megnő az autó önsúlya. Ezt korrigálva minden más helyen igyekeznek lefaragni a súlyból. A karosszérián, a gumin, a felnin stb. Az új autók lemezfelnije is egyre vékonyabb, és így már gyengébb mint egy alufelni. Egy jó ötvözetű alufelni könnyebb erőssebb és jobban viseli az út kisebb hibáit. Az igazán nagy ütések által okozott deformációk is teljes mértékben javíthatók a mai technológiával.

Az alufelnigyártás nem egy különlegesség, az ötvözőanyagok tipusa mennyisége nem "hadititok" mint mondjuk egy modern gumiabroncs keverékének összetétele. A mai modern számítógéppel vezérelt tervezés és gyártás lehetővé tette hogy igen gyorsan lehessen új formákat piacra dobni. Egy alufelni árát döntő mértékben az alapanyagok beszerzési ára befolyásolja, és akik nagy mennyiségben vásárolják értelemszerűen kedvezőbb áron jutnak hozzá. Így fordulhat elő hogy hasonló technológiával készült felnik közt néha jelentős árkülönbség van.

 

ALUFELNI

Ugrás a bevásárlókosárhoz
A bevásárlókosara jelenleg üres.